Hlavní stránkaBoční panel
26.4.2014 - 13:07 | Tulinka | |
Dnes som objavila velmi zaujimavu skutocnost,kde ma nasmerovalo video s majstrami svetla.Mooji,Osho,https://www.facebook.com/RamanaMaharshi?fref=ts a vsetci,ktori nas nasmeruju na nase prave Ja Ja jsem a boha.V ich ociach je take svetlo ziara,ze ked sa zahladite tak az vas presvieti.Vsimnite si ich oci a to silne svetlo v nich a jasne.Vtedy som pochopila,ze su priamo napojeni na svetlo.Od teraz viem,ze kto je posol od svetla alebo ucitel tak maju taku istu ziaru,jasnost.Preto aj kto preklada chameling alebo je liecitel,ucitel dusi tak musi mat to iste svetlo.Moze byt jemnejsie alebo ziarivejsie zalezi aj na dusi na akom stupni vyvoja sa nachadza.Aspon budeme mat jednoduchsie hladania ucitela alebo kto by nam pomohol na ceste.Urcite to stoji zato ako aj spoznavanie aj seba,ked ste napojeni na svoje ja.Je to aj nasa skusenost a svetlo. | ||
Upraveno: 26.4.2014 - 13:09, Tulinka |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
26.4.2014 - 20:39 | | | |||
Miki | ||||
Ano, ano, mám kráásný oči |
26.4.2014 - 22:41 | | | |||
Neferlin | ||||
Moje andělka mi vždycky říká Srdcem... srdcem... V srdci jsou oči Boha... a oči mohou klamat... |
27.4.2014 - 22:09 | | | |||
šamanka.Janka | ||||
Souhlasím, oči jsou okno naší duše. |
28.4.2014 - 22:03 | | | |||
Budd2 | ||||
No,nesouhlasí to s mým vnímáním - možná Ty ano,ale já u těchto lidí nevidím světlo,ale hloubku,něco jako pohled do nekonečna. Ale jinak to samé jako u jiných,záleží spíš na momentálních emocích s tím světlem je to stejně zmatek - je to myšleno jako symbol světlo/vědomí. Jinak taky hodně duchovní lidé mají silnou auru a dřív ji lidé víc vnímali,možná proto si světlo spojovali s Bohem ... | ||||
Upraveno: 28.4.2014 - 22:45, Budd2 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |