... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Sny o zemřelých

29.4.2014 - 13:22Renata9871
Můžu se tady zeptat, co to znamená, když se mi poslední dobou zdá o lidech, kteří jsou už mrtví ? Povídám s nima, zažívám různý situace... (nejčastěji máma, babičky - tj.blízcí příbuzní)
Normálně sny nijak extra neřeším, mám je živý, rozmanitý a zdají se mi denně.
Tohle už se mi zdá ale zvláštní....

Příspěvky v diskuzi (6)

Pithecanthropus erectus
29.4.2014 - 13:40
0|0

Pithecanthropus erectus
Zřejmě na ně přes den , třeba i letmo, pomyslíš ,aniž si to nějak do hloubky uvědomuješ....podvědomí to zaznamená a v noci to na tebe vytáhne... :4:
Anad
29.4.2014 - 13:56
+1|0

Anad
O snech bych mohla dlouze vyprávět...nemusím ani chodit do kina :4: Mě vystupují zemřelí ve snech běžně a nijak se nad tím nepozastavuju. Jsou pořád v mém srdci i mysli. Jejich fyzická smrt na tom nic nezmění.
šamanka.Janka
29.4.2014 - 14:46
0|0

šamanka.Janka
Často nás naši blízci po svém skonu ve snu navvštíví. Je to jedna z možností komunikace s námi.
Mysterious
30.4.2014 - 8:58
0|0

Mysterious
Asi bych se zaměřila na to, co ve snu mrtví sdělují, rady, varování apod. Třeba je to užitečné v jednání do budoucna.
movvin
2.5.2014 - 10:19
0|0

movvin
Mně se taky občas zdá o mých rodičích. Ale teď už dlouho ne. A vždycky to dávalo smysl... díky tomu jsem se srovnala s tím, že už tu nejsou.. ne že by se mi po nich nestýskalo.

Že odbočuji. Na dnešek se mi zdál dost podivný sen. Procházela jsem jedněma dveřma za druhými, ale nebyly na kliku, spíš jako výtahové na knoflík, který jsem vždycky musela někde najít.... mezitím se ta malá místnost pohybovala nahoru nebo dolů. Pak už jsem si říkala, že by to mohlo stačit, že bych konečně někde mohla vyjít... pořád jen samé dveře! Až jsem konečně vyšla, ale do prostoru jako vlak jenže byl v daleké budoucnosti. Vlak byl široký jak dvě místnosti, když jsem se ptala kde jsem, tak mi pomalu nerozuměli, protože i řeč se změnila. Byla jsem zoufalá a rozbrečela jsem se a ten pláč mě probudil.... ještě jsem si ale uvědomila, že jsem se jí mohla zeptat aspoň v jakém roce jsem byla :22: :1:
marhon
2.5.2014 - 11:07
0|0

marhon » Mysterious
myslim si totéž. buď je to varování nebo uklidnění člověka, že je všechno ok, že všechno dobře dopadne, když je třeba ve stresu nebo řeší nějaký problém. obzvlášť příbuzní.
ze snáře:
vidět příbuzné a známé, kteří jsou ve skutečnosti mrtví: jeden z fascinujících fenoménů posmrtného života není pouhou vzpomínkou, ale významným poselstvím nevědomí, které snícímu sděluje důležitou informaci nebo urovnává nevyřešené citové vztahy či dokonce naznačuje lidskou existenci v nepřetržitém koloběhu zrozování

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -