Hlavní stránkaBoční panel
6.5.2014 - 17:59 | Renata9871 | |
Prosím všechny kočkaře o radu. Naše kočka ( ta nalezená, operovaná, psala jsem tady o ní cca před 2 měsíci) je STRAŠNĚ NADRŽENÁ !!!! Když říkám strašně, je to fakt moc. Furt se lísá, špulí frnduli, nastavuje se nám i psovi, kterého k sobě normálně nepustí na 2 metry, mňouká a mňouká - celou noc. Už z ní nemůžeme. Takže prosím, máte s tím někdo zkušenosti ? Dá se s tím něco dělat a druhá otázka, jak dlouho to u koček trvá ? Nikdy dříve jsem kočku neměla tak vůbec nevím... (kdyby chtěl někdo poradit dát jí kocoura tak to fakt ne kastraci zatím kvůli té první operaci taky ještě nemůže) |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
6.5.2014 - 18:05 | | | |||
Mortina | ||||
Mam vazny obavy, ze rada asi neexistuje mozna zkus santu kocici...kocky sou potom takovy sjety, ze by mohla na chvili vypnout |
7.5.2014 - 22:05 | | | |||
uno | ||||
..s naší mlátí občas i léto...a nezbývá než počkat, až ji to přejde samo....stejně jako člověka, když ho zachvátí pudové záležitosti. |
7.5.2014 - 22:47 | | | |||
Freja | ||||
Chudinka malá... |
7.5.2014 - 23:30 | | | |||
edule | ||||
to bych chtela videt jak spuli kocka frnduli mam doma kocku, ta nespuli........ zamnouka si kdyz chce vycistit zachod, .....chce nazrat ....po prichodu domu, zdravi a lisase.... ....kdyz nas denne o pul 7 budi... |
8.5.2014 - 9:59 | | | |||
ila | ||||
No jo, dá se s tím něco dělat - na veterině ti dají pilulku a kočka se přestane mrouskat . Ale bacha - v žádném případě nepřekročit dávkování! Moje známá má britku, která se začal mrouskat poměrně v útlém věku, už v šesti měsících, kdy se kotata nedoporučují - a z jejího pohledu se chovala dost nechutně nastrkovala se jim pořád a pořád, vlezla na stůl, když snídali a pořád se jim špulila do obličeje koncem těla, který člověk u snídaně teda vidět nemusí - takže si došla pro léky . Měla dát snad půlku tablety - a ona dala celou. Ted by ráda koťátka a kočka se nemrouská a nemrouská - takže má strach,že jí předávkovala hormony a koťátka už nikdy nebudou. Nevím, možná je to u každé kočky jiné, kolegyni se kočka mrouskala vždy 14-18 dní a ke všemu každé dva měsíc - tak ji pak nechala vykastrovat. Ony se ti mrouskající kočky někdy začnou chovat hrozně - čurají mimo vyhrazené místo ,značkují po zdi, zdrhají z domu a ve dne v noci ŘVOU ja by je člověk na nože bral . Příroda je mocná a žádá si svoje | ||||
Upraveno: 8.5.2014 - 10:09, ila |
8.5.2014 - 15:23 | | | |||
Renata9871 » ila | ||||
no právě naše je až nechuťácká, tu mokrou našpulenou frnďuli všude otírá - i o hlavu když včas neuhneš... kňučí celou noc. jediný dobrý co je, že žere - slyšela jsem že některé kočky ani nejedí až je to nebezpečné. No uvidíme, pokud by to bylo dlouho a často asi kastrace bude já snad už kvůli ní vyloupím banku |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |