... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Kočka se kterou mlátí jaro

6.5.2014 - 17:59Renata9871
Prosím všechny kočkaře o radu. Naše kočka ( ta nalezená, operovaná, psala jsem tady o ní cca před 2 měsíci) je STRAŠNĚ NADRŽENÁ !!!!
Když říkám strašně, je to fakt moc. Furt se lísá, špulí frnduli, nastavuje se nám i psovi, kterého k sobě normálně nepustí na 2 metry, mňouká a mňouká - celou noc. Už z ní nemůžeme.

Takže prosím, máte s tím někdo zkušenosti ? Dá se s tím něco dělat a druhá otázka, jak dlouho to u koček trvá ?

Nikdy dříve jsem kočku neměla tak vůbec nevím...

(kdyby chtěl někdo poradit dát jí kocoura tak to fakt ne kastraci zatím kvůli té první operaci taky ještě nemůže)

Příspěvky v diskuzi (6)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Mortina
6.5.2014 - 18:05
0|0

Mortina
Mam vazny obavy, ze rada asi neexistuje :10: mozna zkus santu kocici...kocky sou potom takovy sjety, ze by mohla na chvili vypnout :14:
uno
7.5.2014 - 22:05
0|0

uno
..s naší mlátí občas i léto...a nezbývá než počkat, až ji to přejde samo....stejně jako člověka, když ho zachvátí pudové záležitosti.
:5:
Freja
7.5.2014 - 22:47
0|0

Freja
Chudinka malá... :25: :41:
edule
7.5.2014 - 23:30
0|0

edule
to bych chtela videt jak spuli kocka frnduli :6: :6: :6:
mam doma kocku, ta nespuli........
zamnouka si kdyz chce vycistit zachod,
.....chce nazrat
....po prichodu domu, zdravi a lisase....
....kdyz nas denne o pul 7 budi...
:46: :46:
ila
8.5.2014 - 9:59
0|0

ila
No jo, dá se s tím něco dělat - na veterině ti dají pilulku a kočka se přestane mrouskat . Ale bacha - v žádném případě nepřekročit dávkování! Moje známá má britku, která se začal mrouskat poměrně v útlém věku, už v šesti měsících, kdy se kotata nedoporučují - a z jejího pohledu se chovala dost nechutně :5: nastrkovala se jim pořád a pořád, vlezla na stůl, když snídali a pořád se jim špulila do obličeje koncem těla, který člověk u snídaně teda vidět nemusí - takže si došla pro léky . Měla dát snad půlku tablety - a ona dala celou. Ted by ráda koťátka a kočka se nemrouská a nemrouská - takže má strach,že jí předávkovala hormony a koťátka už nikdy nebudou.
Nevím, možná je to u každé kočky jiné, kolegyni se kočka mrouskala vždy 14-18 dní a ke všemu každé dva měsíc - tak ji pak nechala vykastrovat.
Ony se ti mrouskající kočky někdy začnou chovat hrozně - čurají mimo vyhrazené místo ,značkují po zdi, zdrhají z domu a ve dne v noci ŘVOU ja by je člověk na nože bral :10: . Příroda je mocná a žádá si svoje :18:
Upraveno: 8.5.2014 - 10:09, ila 
Renata9871
8.5.2014 - 15:23
0|0

Renata9871 » ila
no právě naše je až nechuťácká, tu mokrou našpulenou frnďuli všude otírá - i o hlavu když včas neuhneš... kňučí celou noc. jediný dobrý co je, že žere - slyšela jsem že některé kočky ani nejedí až je to nebezpečné. No uvidíme, pokud by to bylo dlouho a často asi kastrace bude

já snad už kvůli ní vyloupím banku :9:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze