... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Rytíř mečů

9.5.2014 - 21:18Renata9871
nejsem odborník, vykládám si občas podle knížky, vždy to ale vychází. Co mě ale zaráží - stále ho mám - rytíře mečů (vykládám si většinou když mám trable) meče vůbec a hlavně rytíř, to jsou asi moje karty a už to trvá několik let ...podle výkladu to není příznivá karta- mám se bát ? Co mi to má ukázat ? Můžete mi někdo poradit ? Díky

Příspěvky v diskuzi (6)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Freja
9.5.2014 - 22:10
0|0

Freja
Hele a neptala ses už někde na to?Je mi to nějaký povědomý :13:
Rytíř holí,pokud značí situaci je obrazem bojovný nálady nabo atmosféry,taky to může být varování.A někdy vychází,když je člověk v situaci,kdy se neumí rozhodnout,protože všechny možnosti se zdají být stejně dobré.
A to máš takhle často jako kartu dne nebo odpověď na konkrétní otázku?
Aristoni
9.5.2014 - 22:57
0|0

Aristoni
Nemyslím,že by ses měla bát,ale asi by ses měla nad sebou zamyslet,když ti vycházejí dost často měče.Je to o špatných myšlenkách,buď jsi do všeho hrr,nadchneš se,ale skutek utekl,nebo ti naznačuji,abys byla v něčem rychlá,že ti utíkají příležitostí.Jen nevím z kterého tarotu vykládáš a tak ti k té kartě asi nic moc nenapíšu.Protože nevím jestli je to Rytíř nebo princ. :46:
Renata9871
10.5.2014 - 6:45
0|0

Renata9871 » Freja
je to možný, že jsem se ptala na starém najdise... jen není to rytíř holí, ale mečů. Mívám ho spíš v otázkách, karty dne si moc nedělám.
Mě to vždycky v kontextu vychází jako "ledový protivítr" komplikace, něco se sere - teď nechci skuhrat, ale mám to tak, že nic u mě nejde snadno, ke všemu se sice nakonec prokoušu, ale vždy mě to stojí dost úsilí. Tak mě to vlastně vyšlo i v astrologickém výkladu- ale dá se s tím žít docela dobře (musím to brát jako fakt a nepo..se z ničeho)

svým dotazem jsem chtěla zjistt, jestli se na to nedá kouknout z "jiné " strany , poučit se, na něco dát majzla...
Renata9871
10.5.2014 - 6:48
0|0

Renata9871 » Aristoni
knížka na výklad je od Banjo Hanzalfa (nebo tak nějak) a princ tam nikde nefiguruje, jen páže, rytíř, královna a král

díky holky :1:
Freja
12.5.2014 - 7:32
0|0

Freja » Renata9871
No jasně,mečů...myslela jsem na něj.
No,tak je to tak,že si prostě určitý věci musíš "vybojovat".
toy
12.5.2014 - 9:24
0|0

toy » Renata9871
Rytíř mečů je o řečech a skutek utek. Koukla bych, kdo je v mém okolí a jestli stále jen o něčem nemuvím, ale realita jde jinudy.. Nedotahování aktivit do konce.. ukecanost.. a.. málo citu.. Buď je to někdo nebo něco okolo tebe - nebo situace, ve které se nacházíš..
Ne, není to o tom mít strach z něčeho, spíš se ´porozhlédnout a uvědomit si to... jak na to přijdeš, v čem vězí tvůj rytíř mečů - tak přijdeš na to, co s tím máš dělat.. :)

Rytíř mečů... ta krta se mi objevuje ve výkladu, kde se to týká někoho, kdo se vytahuje a přehání.. signalizuje mi to - a jéje, tady se budu muset spolehnout sama na sebe, tenhle mi moc nepomůže.. jen samé řeči...
Upraveno: 12.5.2014 - 11:34, toy 

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze