Hlavní stránkaBoční panel
13.5.2014 - 10:53 | Smazaný uživatel (Libas) | |
Tak se dívám na tohle video a strašně se mi líbí ,jak je to vlastně všechno jednoduché když vám to někdo takhle propojí . ![]() ![]() A je zas a zas jen naše volba jak to pochopíme ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BFd3luPKPX4 |
![]() ![]() | 13.5.2014 - 11:21 | | | ||
Miki | ||||
Díík, na to se ráda podívám ![]() |
![]() ![]() | 13.5.2014 - 11:45 | | | ||
Freja | ||||
No tak to jsem zvědavá ![]() |
![]() | 13.5.2014 - 11:53 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Tak pak napiště holky co to s váma udělalo ![]() ![]() |
![]() ![]() | 13.5.2014 - 12:30 | | | ||
Miki » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
I když se udělám? ![]() |
![]() | 13.5.2014 - 13:33 | | | ||
Smazaný uživatel (alassea) | ||||
pozriem ![]() |
![]() | 13.5.2014 - 19:56 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Myslím že by to mohlo zaujmout i zdejší technicky zdatné pány .Když už to tak hezky vysvětluje kvantový fyzik ![]() |
![]() ![]() | 13.5.2014 - 21:41 | | | ||
Budd2 » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
JO ![]() ![]() teda ne každý kvantový fyzik má tatínka bráhmana ![]() ![]() |
![]() ![]() | 13.5.2014 - 23:18 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
Tak jsem si to se zájmem přehrál, ale popravdě řečeno, jsem dost zklamaný na to, co se zprvu nabízelo….tedy vědecké doložení.Opět jde jen o jeho vlastní teorie kterým můžeme nebo nemusíme věřit, stejně jako množství obdobných teorií , které již byly porůznu publikovány.Pár vzorců na tabuli, které mají dodat pocit vědeckosti, na tom nemohou nic změnit, protože vycházejí ze stejného záměru , tedy jsou účelově vytvořeny ,aniž by jakkoliv něco dokazovaly.Nechci polemizovat o tom, zda jeho teorie je platná či nikoliv, ale o tom, že tato teorie nebyla vědecky prokázána byť byla proklamovaná renomovaným vědcem.Pro mně je to pouze jeden z mnoha možných pohledů na kooperaci materiálního a nemateriálního světa a jediný výsledek může být víra, nebo nevíra v to co bylo vyřčeno..tedy nikoliv prokázáno. |
![]() ![]() | 13.5.2014 - 23:25 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Budd2 | ||||
ta syntéza je bezesporu zajímavá, je to zase trošku jiný pohled,a "návod" jak se lze na věci dívat....ale pořád je to iluzorní, takže někomu komu je to blízké , se s tím ztotožní,jinému to nestačí k tomu aby to převrátilo jeho vnímání této problematiky... ![]() |
![]() ![]() | 13.5.2014 - 23:26 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Miki | ||||
U toho?..... ![]() ![]() |
![]() | 14.5.2014 - 8:47 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Pithecanthropus erectus | ||||
Však píšu že je to jen na naší volbě jak to vemem . ![]() Občas mi tu připomínáte ty vědce co vyhlásili že dají milion tomu kdo je přesvědčí ale přitom ho dát nechtějí .... ![]() |
![]() | 14.5.2014 - 8:58 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Budd2 | ||||
To je právě to, že on zná oba pohledy na věc . Má možnost vidět víc . ![]() ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2014 - 12:42 | | | ||
Miki » Pithecanthropus erectus | ||||
Nu dobrááá, tak u toho teda ne, no ![]() ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2014 - 14:48 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Miki | ||||
Odhalil?....šiš, to vypadá ,jako by to patřilo do činností po dvaadvacáté hodině.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |