Hlavní stránkaBoční panel
19.5.2014 - 7:52 | Mitea - Timea | |
MARS PŘED OBRATEM: ITCHY A SCRATCHY Mars se zítra obrací po dlouhém období retrogradity do přímého směru. Ve Vahách. Konec frustrace a stresu, potlačovaná a dovnitř obrácená energie bude konečně uvolněna, Mars vyběhne ze startovacího boxu a začne jednat. Tedy, jelikož je momentálně na nulové rychlosti, spíš rozvážně vyjde, postupně se rozklusává a teprve po nějakém čase běží. Nicméně i tak se nám všem uleví, protože Martova proudící energie připomíná v regresi obsedantní neurózu a ve stacionárním stavu je příjemná asi jako hormony v pubertě a zhruba stejně se i projevuje. Běh to bude zpočátku spíš překážkový, protože Saturn v retrograditě ještě setrvává, i když zrovna teď mimo Martovu dráhu. Na své trase znovu proběhne skrze svůj post v nedávném velkém kříži (dnes už rozvolněném) a připomene nám, kvůli čemu vlastně došlo k zemětřesení a co je teď nutno udělat. K.Konicanová ![]() Tak dobrý start do nového týzdna ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2014 - 19:28 | | | ||
Mortina | ||||
Tak ja teda hlasim start dost strasnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....no, sem se na to teda vyspala, je to lecejsi, akorat mi vadi to dusno...ale zejtra, to vidim na vybuch chaosu a zmen...to zas bude rooodeo. ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2014 - 21:35 | | | ||
uno | ||||
...už se mi zdá, že ta energie se uvolňuje a uvolňuje....ale fakt nějak moc pomalu![]() ITCHY A SCRATCHY - to je nějaká přesmyčka? |
![]() ![]() | 19.5.2014 - 22:17 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
...a máš to někdy jinak?,..... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 20.5.2014 - 9:28 | | | ||
Freja » uno | ||||
To je Tom a Jerry ze Simpsnů ![]() |
![]() ![]() | 20.5.2014 - 11:02 | | | ||
Háňa » Pithecanthropus erectus | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 20.5.2014 - 15:42 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
A to sem si myslel,že takový začátek dne má jenom islámský radikál ![]() |
![]() ![]() | 20.5.2014 - 17:34 | | | ||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
No...mám prostě pestrej život...pestrej svět. ![]() Takže hlásim, že už to vybouchlo...budem se stěhovat...už asi po vosumdesátý ![]() ![]() ![]() A kupodivu v červnu...takže kdybych náááhodou přijela na sraz se skříní na zádech, tak to znamená, že sem si popletla směr. ![]() ![]() |
![]() ![]() | 20.5.2014 - 17:35 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
Jj, přesně ten...a pak eště já. ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |