Hlavní stránkaBoční panel
19.5.2014 - 7:52 | Mitea - Timea | |
MARS PŘED OBRATEM: ITCHY A SCRATCHY Mars se zítra obrací po dlouhém období retrogradity do přímého směru. Ve Vahách. Konec frustrace a stresu, potlačovaná a dovnitř obrácená energie bude konečně uvolněna, Mars vyběhne ze startovacího boxu a začne jednat. Tedy, jelikož je momentálně na nulové rychlosti, spíš rozvážně vyjde, postupně se rozklusává a teprve po nějakém čase běží. Nicméně i tak se nám všem uleví, protože Martova proudící energie připomíná v regresi obsedantní neurózu a ve stacionárním stavu je příjemná asi jako hormony v pubertě a zhruba stejně se i projevuje. Běh to bude zpočátku spíš překážkový, protože Saturn v retrograditě ještě setrvává, i když zrovna teď mimo Martovu dráhu. Na své trase znovu proběhne skrze svůj post v nedávném velkém kříži (dnes už rozvolněném) a připomene nám, kvůli čemu vlastně došlo k zemětřesení a co je teď nutno udělat. K.Konicanová Tak dobrý start do nového týzdna |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
19.5.2014 - 19:28 | | | |||
Mortina | ||||
Tak ja teda hlasim start dost strasnej dneska rano sem chtela zabit prinejmensim celej svet...uplne vsechny a vsechno sem nenavidela az do morku kosti a nejvic mi sjalo, ze to vsechno nemuzu vyhodit do vzduchu ....no, sem se na to teda vyspala, je to lecejsi, akorat mi vadi to dusno...ale zejtra, to vidim na vybuch chaosu a zmen...to zas bude rooodeo. |
19.5.2014 - 21:35 | | | |||
uno | ||||
...už se mi zdá, že ta energie se uvolňuje a uvolňuje....ale fakt nějak moc pomalu ITCHY A SCRATCHY - to je nějaká přesmyčka? |
19.5.2014 - 22:17 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
...a máš to někdy jinak?,..... |
20.5.2014 - 9:28 | | | |||
Freja » uno | ||||
To je Tom a Jerry ze Simpsnů |
20.5.2014 - 11:02 | | | |||
Háňa » Pithecanthropus erectus | ||||
20.5.2014 - 15:42 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
A to sem si myslel,že takový začátek dne má jenom islámský radikál |
20.5.2014 - 17:34 | | | |||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
No...mám prostě pestrej život...pestrej svět. Takže hlásim, že už to vybouchlo...budem se stěhovat...už asi po vosumdesátý A kupodivu v červnu...takže kdybych náááhodou přijela na sraz se skříní na zádech, tak to znamená, že sem si popletla směr. |
20.5.2014 - 17:35 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
Jj, přesně ten...a pak eště já. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |