... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

27.5.2014 - LÁSKA ZA ČASŮ CHOLERY

27.5.2014 - 10:59Mitea - Timea
Astropsychologie
27.5.2014 - LÁSKA ZA ČASŮ CHOLERY

Slunce v Blížencích nabíhá do kvadrátu s Neptunem a nějak neví, nerozumí, nechápe, nesměřuje a vůbec se pár dní bude chovat tak neurčitě, zmateně, proměnlivě a podivně. Posíleno Marsem cítí nárůst energie, ale co vlastně s ní? Pro dnešek nás ukotví Luna v Býku, šťastná a spokojená v povýšení, dnes zodpovědná a zásadová v opozici na Saturn ve Štíru. Pevná konstela...ce vyvažující mentální a logickou nejistotu citovou a prožitkovou stabilitou. Jinak řečeno, mužský princip racionality poněkud vrávorá, ženský stojí oběma nohama na zemi (což naprosto nevypovídá o mužích a o ženách). Saturn nás přiměje dotáhnout úkoly, dořešit potřebné, podívat se pravdě do očí a žádné úhybné manévry. To celé vevnitř, nikoliv ve vnějším světě. Odpovědi dnes nedostaneme od druhých, ale najdeme je v sobě. Není čas rozjíždět nové projekty, ale nachystat si svačinu na zítra, až ten čas nastane nastane. A mimochodem, Luna je v tomto postavení na vrcholu konstelace draka, spojená s velkým vodním trigonem: přísná, ale léčivá a podpůrná.

Láska za časů cholery je zvolená čistě náhodně, pocitově a prostě proto, že jsem ji uviděla, líbila se mi a věděla jsem, že tu! Protože mozkem bych to dneska nevybrala ...

K.K. :15:

Příspěvky v diskuzi (0)

Tato diskuze je zatím prázdná.

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA