Hlavní stránkaBoční panel
30.5.2014 - 14:12 | Smazaný uživatel (zua) | |
Měla jsem sen kdy jsem zachraňovala svou kamarádku..nesla jsem ji v náručí..nevím proč ani co se jí stalo..byla nějakým způsobem zraněná a já ji nesla v náručí domů..šla jsem lesem a byla to docela náročná cesta..ale nikdy jsem jí nepoložila pořád jsem jí pevně držela. Můžete mi někdo prosím říct co to znamená??? Děkuji ![]() |
![]() | 4.6.2014 - 9:12 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Myslím že tě potřebuje ,zkus jí zavolat . |
![]() | 4.6.2014 - 11:30 | | | ||
Smazaný uživatel (zua) » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
..víš spíš mi dala najevo, že mně nepotřebuje..a ten sen se mi zdál až po tom. |
![]() | 4.6.2014 - 12:17 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Smazaný uživatel (zua) | ||||
To je zvláštní na mě to působilo že tě potřebuje ![]() |
![]() ![]() | 4.6.2014 - 12:28 | | | ||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (zua) | ||||
Tak tě spíš zamrzelo, že nepotřebuje a tvoje podvědomí si přeje, aby potřebovala. A proto přišlo s příběhem, kdy je dotyčná v nouzi a tvoje potřeba je tak naplněna. Můžeš ji pomoct. Alespoň takhle... Je to na principu žháře a hasiče v jedný osobě. Někdo založí požár, aby pak mohl hasit. Protože touží po hašení. Takže soudím, že k ní máš nějaký podvědomý spasitelský pouto. ------ No a reálně vyloženo máš taky nízkej pud k přežití. Bejt to někde v místech, kam se pomoc nedostane a civilizace daleko, tak tam pravděpodobně zajdete obě. ![]() |
![]() | 4.6.2014 - 13:28 | | | ||
Smazaný uživatel (zua) » Glimmer Man | ||||
..asi na tom něco bude...Glimíku..jsou to roky co se známe..najednou se něco vloudilo do našeho vztahu a oddaluje nás to čím dál víc..snažila jsem si o tom promluvit a ona už nechce..tudiž se od toho ještě nemůžu nějak odpoutat a pustit to |
![]() | 4.6.2014 - 13:29 | | | ||
Smazaný uživatel (zua) » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
![]() |
![]() ![]() | 4.6.2014 - 13:45 | | | ||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (zua) | ||||
No jo... nic není na pořád. Žádný vztah. Jen pozor na podvědomou snahu být pánem situace a trochu, nenápadně se ji snažit ovládat... Ono nechat jít, pokud chce jít, je to nejlepší. Tak to ber jako poslední vzájemný přátelský čin z tvý strany... ![]() |
![]() | 4.6.2014 - 13:59 | | | ||
Smazaný uživatel (zua) » Glimmer Man | ||||
..jj beru nějak do toho nezasahuju..taky jsem jí napsala že respektuji její rozhodnutí a nebudu nikoho "přemlouvat"..takže to byl asi poslední záchvěv.. | ||||
Upraveno: 4.6.2014 - 14:01, |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |