Hlavní stránkaBoční panel
14.6.2014 - 10:13 | Renata9871 | |
Všechny tady po delší době zdravím Nemám s ní žádnou zkušenost a docela mě láká. Jsem celý život "zrychlená" jak kdysi řekl můj bývalý muž, mám sebevražedný nastevení a je to jedna z mála pravd, které vyslovil...jsem rychlá, lenost a pomalost mě dráždí, druhou polovinu svého života sedím jednou prdelí ne na dvou, ale na několika židlích (dvě práce, dvě rodiny, školy..) teď neskuhrám, jen konstatuju. Vím, že to tak dobře není ale nějak to jinak neumím ale jednou za čas mě to položí a pak skuhrám, jaká jsem chudinka a jak toho mám moc. Nejsem chudinka, jsem blbá ! Vím No ale k jádru , může jóga pomoci přenastavit myšlení, zklidnit uvnitř (to sebevražedný nastavení) ? Máte s ní někdo zkušenosti ?? Stojí za to úsilí dojíždět ? (páč bydlím v prdeli světa) Děkuji |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
14.6.2014 - 19:35 | | | |||
raduza.s | ||||
Ahoj,moje odpověď-Ano,doporučuji... Zklidní ti mysl a uvolní napětí,či přetlak..Z vlastní zkušenosti odpovídám.Teda ale měla jsem štěstí na skvělou lektorku..Chodila jsem na Hathajogu a domů se vracela vyklidněná,zharmonizovaná Takže za mě,jdi do toho |
16.6.2014 - 9:25 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) | ||||
..taky vřele doporučuji..loni jsem byla na prvním kurzu a byla jsem nadšená...máme teď přestávku a začíná nám to zase v září..takže se moc těším na pokračování..krásně to zharmonizuje a uklidní posílí tělo..a je na tom fajn, že člověk nemusí hopsat a potit se je to krásný relax |
16.6.2014 - 11:20 | | | |||
Budd2 | ||||
Může pomoct,samozřejmě.Ale je to jen nástroj a záleží na tom,jak se ho chopíš .Jestli to pojmeš jako další věc kterou musíš stíhat,tak se na to rovnou vykašli |
16.6.2014 - 11:58 | | | |||
uno | ||||
Kamarád je stejné letory jako ty. Neposedí, pořád musí vyvíjet nějakou činnost a také se občas z toho všeho hroutí. Chtěl se zklidnit, začal chodit na jógu. Zatímco všichni ostatní v klidu a pokoji docvičovali sérii "pozdrav slunci", on už měl několikrát odcvičený i "pozdrav měsíci", zatímco ostatní dýchali pomalým jóginským dechem, on měl oddýcháno na dva dny dopředu. Vydržel chodit tři měsíce - pak pochopil, že tohle pro něj není. Pro ten daný čas. Zklidnil se samovolně až s příchodem pozdního středního věku. Jinak je jóga výborná věc, dá se cvičit i za pomoci různých videí, ale živý lektor je lepší. |
16.6.2014 - 12:02 | | | |||
Freja » uno | ||||
no přesně...já to sem nechtěla psát a chtěla jsem počkat,jak to Renče sedne,ale taky mám obavu,že pro ní bude jóga příliš statická ....jsi mě pobavila |
17.6.2014 - 15:04 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Každý, kdo se takhle ptá, odpověď vlastně ani nechce. Odpověď zná a jen doufá, že se od někoho doví něco jiného. Netroufla bych si jógu někomu jen tak dopo nebo nedoporučit. Každý člověk by měl sám vycítit, co chce nebo nechce změnit a pak to případně i zkusit. A zkoušet se musí, jak jinak dojít k poznání? |
18.6.2014 - 18:42 | | | |||
Renata9871 | ||||
uno a ngeru díky vám jsem se od srdce zasmála já vím ale díky a stejně to zkusím |
18.6.2014 - 18:52 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Tak to bude pro tebe joga pěkná nuda . Zkus taj či nebo aikido ,tam se taky pracuje s dechem a přitom je to akčnější než joga |
19.6.2014 - 10:39 | | | |||
Mitea - Timea | ||||
Jóga nie je len cvicenie,ale aj filozofia zivota..k jóge treba dospiet...cvicila som a este obcas zacvicím,ked to tak cítim...tiez som aktívny clovek a jóga zkludní,zharmonizuje a precvicí vsetky svaly..ale nie je to na krátke trate,treba sa jej venovat denne ked bydlís v prdeli,skús CD cka,ci ti to sadne..skor by som vsak volila prírodu na zaciatok.. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |