Hlavní stránkaBoční panel
16.6.2014 - 12:17 | Smazaný uživatel (ngeru) | |
Má někdo z vás zkušenost? Podělíte se prosím? |
![]() ![]() | 16.6.2014 - 21:31 | | | ||
uno | ||||
Díky za inspiraci. Zkušenosti nemám žádné, protože o tibi krystalech slyším poprvé. Našla jsem informaci na internetu: "...řasy se pěstují velice dlouho a není znám jejich původ. Ví se jen, že byly dovezeny z Kavkazu a jsou příbuzné s chrchlíky Tibetské houby a pěstují se v Číně a dnes už vlastně po celém světě...." Tibetské houbě, když mi ještě pěkně rostla doma ve sklenici, jsem říkala "květák" - ale "chrchlíky" se mi líbí víc. Používala bych toto slovo, kdyby mi ovšem houbu jedné krásné noci nesežrala myš, takže teď momentálně nemám čemu tak říkat. ![]() |
![]() | 17.6.2014 - 15:08 | | | ||
Smazaný uživatel (ngeru) » uno | ||||
Je to báječná záležitost, piju to už delší čas. Jen jsem myslela, že se tu s někým podělím o zkušenosti... s někým proberu přidávané ovoce a tak ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 21:03 | | | ||
uno » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Má na tebe pití nápoje z krystalů nějaký vliv? Kamarádka už dlouhé roky pije kombuchu - říká, že jedině ta jí upravila zažívání, když vynechá dva tři dny, začnou se zažívací potíže zase projevovat. Možná už si na ní vytvořila jakousi závislost. |
![]() | 18.6.2014 - 10:41 | | | ||
Smazaný uživatel (ngeru) » uno | ||||
Nemám možnost srovnání před tibi a po tibi. Bohudík se těším dobrému zdraví a tak ho jen podporuji. A výborně to chutná ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |