Hlavní stránkaBoční panel
17.6.2014 - 21:21 | uno | |
Soudce: „To je velmi brutální čin. Pokud chcete, aby vám byl trest poněkud zmírněn, musíte nám vysvětlit motiv svého činu.“ Obžalovaný muž: „Když ona byla tak omezená, že jsem ji prostě musel zabít.“ Soudce: „Vždyť to, co nám teď říkáte, váš čin ještě přitěžuje. Jestli nechcete, aby vás přísedící už napřed odsoudili, pak nám předložte alespoň jedno polehčující vysvětlení.“ Nato se obžalovaný muž rozhovořil: „Bydlíme ve 13. poschodí jednoho vysokého domu. V prvním poschodí žije rodina hotelového portýra, která má dvě děti, které ale zůstaly od přírody neobyčejně malé, 12 letý měří 80 cm a 19 letý pouze 90 cm. Jednoho dne jsem přišel domů a moje žena říká: „V rodině našeho portýra je něco špatně. Ty jejich děti jsou praví pyrenejové.“ Já říkám: „Ne, ty myslíš, že jsou pygmejové.“ „Ne,“ říká moje žena „pigmej je látka, kterou má člověk pod kůží a tvoří se z ní pihy.“ Já říkám: „To je pigment.“ „Ne,“ říká moje žena „pigment je to, na co psali staří Římané.“ Já říkám: „To je pergamen!“ „Ne,“ říká moje žena „pergamen je, když básník začne něco psát, a pak to nedokončí...“ „Pane soudce, musíte ocenit, že jsem se ovládl, zamlčel slovo fragment, sedl si odevzdaně do křesla a začal číst noviny. Náhle však ke mně přišla žena s větou, po níž jsem usoudil, že je zralá pro blázinec... Tedy – moje žena.“ „Miláčku, koukni se, co zde stojí.“ Otevře knihu, ukáže na jedno místo v textu a říká: „Slunečník kabelky byl učitelkou pasáka 15.“ Vzal jsem knihu a stále ještě poklidně vysvětlil: „Ale miláčku, to je francouzská kniha a francouzský text. Tady stojí: „La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV.“ To znamená: „Markýza Pompadour byla milenkou Ludvíka XV.“ „Ne,“ říká moje žena „to musíš překládat doslovně: La Marquise = slunečník, Pompadour =kabelka, la Maitresse = učitelka, Louis XV = pasák 15. Já to musím vědět naprosto přesně, já jsem si přece objednala pro svou výuku francouzštiny vynikajícího legionáře.“ Já říkám: „Ty myslíš lektora.“ „Ne,“ říká moje žena „lektor byl antický řecký hrdina.“ Já říkám: „To byl Hektor a ten byl z Tróje.“ „Ne,“ říká moje žena „Hektor je plošná míra.“ Já říkám: „To je hektar!“ „Ne,“ říká moje žena: „Hektar je nápoj bohů.“ Já říkám: „To je nektar.“ „Ne,“ říká moje žena „Nektar je řeka v jižním Německu.“ Já říkám: „To je Neckar.“ Moje žena: „Vždyť přece znáš tu krásnou písničku o Rýnu a Nektaru, kterou jsme nedávno zpívali jako duo.“ Já říkám: „Tomu se říká duet.“ „Ne,“ říká moje žena „duet je, když mají dva muži souboj se šavlí.“ Já říkám: „To je duel.“ „Ne,“ říká moje žena „duel je díra v hoře, kterou projíždí vlak...“ A dál, pane soudce - dál jsem to již nevydržel. Vzal jsem kladivo a ženu jím umlátil.“ Nastala chvíle mlčení, po níž soudce vstal a vyřkl ortel: „Osvobozen, já bych ji umlátil už u Hektora.“ |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 21:33 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
Znám kratší podobnou….. Gynekolog stojí před soudem za vraždu. Soudce : Můžete nám vysvětlit, vy – lékař….pod Hypokratovou přísahou. Jak jste mohl zabít tu nebohou ženu? Gynekolog: To máte tak pane soudce.Sloužím od nevidím do nevidím….od rána do večera koukám do těch roztažených ženských klínů a když se večer sotva vleču parkem domů, přistoupí ženská a říká: „ Za dvě pětky ti ji ukážu.“….no nezabil byste ji? | ||||
Upraveno: 17.6.2014 - 21:33, Pithecanthropus erectus |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 21:36 | | | ||
uno » Pithecanthropus erectus | ||||
![]() Ale zvládají to zatím dobře - gynekologové. Pořád je jich dostatek. |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 21:39 | | | ||
Pithecanthropus erectus » uno | ||||
no já k nim nemám s čím jít.....leda že by příroda evolucí zařídila, kdyby rodili i chlapi....i když pravda...někteří už dneska vypadají jako v jináči.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 21:55 | | | ||
Vypadají...a dlouho to svoje dítě "přenášejí" Slon je březí až 22 měsíců. (no, to je trochu od věci, jenom asociace k tomu "přenášení") ![]() |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 22:05 | | | ||
a já bláhovej si myslel, že slonice..... ![]() |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 22:10 | | | ||
Mluvili jsme přece o chlapech...![]() |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 22:39 | | | ||
Takže oni jsou sloni? ![]() |
![]() ![]() | 17.6.2014 - 22:53 | | | ||
gucumatz | ||||
Zavřít ho měl blba. ![]() Neměl si ji brát. ![]() |