Hlavní stránkaBoční panel
8.7.2014 - 12:38 | Freja | |
http://www.novinky.cz/koktejl/341549-z-reky-vylezl-jeden-a-pul-metru-dlouhy-velemlok.html To je ale mazlíček |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
8.7.2014 - 12:41 | | | |||
Glimmer Man | ||||
Četl jsem... ale víc než mlok mě fascinuje tohle: "Zděšení obyvatelé přitom volali na policii o pomoc s tím, že zahlédli vodní monstrum" Jako by se jiní tvorové stali něčím "navíc". Někdo má asi pořád pocit, že nám to tu výhradně patří. Stejný to je, když si žralok kousne do nějakýho surfaře... Divný. Smutný. Děsivý. | ||||
Upraveno: 8.7.2014 - 12:41, Glimmer Man |
8.7.2014 - 12:45 | | | |||
Freja » Glimmer Man | ||||
Tak to mne zas vůbec nepřekvapuje,že zděšení obyvatelé volali policii ...když si žralok kousne do nějakýho surfaře... To mi připomíná ten úryvek z dětský písanky. "Drak bydlel ve své sluji a když šel někdo kolem,tak si kousl." |
8.7.2014 - 15:24 | | | |||
juditadurynska | ||||
Z vody vylez mlok, dal si ruce v bok, nebyl to však salamandr, velemlok se dal na vandr. Kdyby G.H.Bondy žil, ten moc by se divil. Velemloci všech zemí světa, spojte se! |
8.7.2014 - 15:51 | | | |||
10_GOTO_10 | ||||
Skoda, že se toho nedožil Karel.. ..bychom jim hned dnes vyhlásili válku |
8.7.2014 - 15:52 | | | |||
Freja » juditadurynska | ||||
Až to bude rok od dob,co vylez mlok, co stavil se tu jen na skok... nikdo si ani nevzpomene na toho mloka bez vemene, leda snad... Vilda Čok |
8.7.2014 - 15:52 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) » 10_GOTO_10 | ||||
A co mír? Mír s mloky jsi čet´? |
8.7.2014 - 16:00 | | | |||
10_GOTO_10 » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
jen Vojnu a mír ..a o mlocích se tam nic nepsalo |
8.7.2014 - 16:04 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) » 10_GOTO_10 | ||||
Za sebe můžu doporučit...Stanislav Komárek - Mír s mloky. A beze srandy, příjemné čtení |
8.7.2014 - 16:15 | | | |||
10_GOTO_10 » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
aha, tak to jsem nevěděl, že napsal. Dle anotace jde o jeho txty z let 1998–2001. Kouknu na to, neb jsem od něj už četl "Eseje o lidských duších a společnosti" a tam měl fakt hodně zajímavé pohledy a zamyšlení biologa-profesionála ..tak to možná bude něco podobného |
8.7.2014 - 16:32 | | | |||
juditadurynska » 10_GOTO_10 | ||||
Anebo nějaký Chief Salamander nám. |
9.7.2014 - 8:16 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Jestli on nám něco nechtěl říct,třeba že se ta voda už nedá pít |
9.7.2014 - 10:51 | | | |||
Moneypenny | ||||
Po půlnoci klepání mé sny prudce zahání Přede dveřmi mlok zírám jako cvok -Zaskočil jsem na vteřinku pusť mě k sobě pod peřinku Na plavání nemám vlohy příšerně mě zebou nohy A když popadne mě chtíč zvednu kotvu... a jsem pryč |
9.7.2014 - 12:02 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Moneypenny | ||||
Já bych holka na tvém místě, vpustil mloka zcela jistě, zkusmo aspoń na chvilinku k sobě v teplo pod peřinku. Kdoví, až ohřeje si nohy, jaké milostné má vlohy….. třeba budeš výskat blahem a salamandr se pak šmahem může rozhodnouti směle, kotvu nechat u postele. ..řekl bych, snad tak to je, že natře všechny playboye |
9.7.2014 - 12:55 | | | |||
Moneypenny » Pithecanthropus erectus | ||||
Vlhko pro mě vůbec není v suchu hledám potěšení Suchý humor, suché víno večer v suchých botách kino Z vlhka v bytě padá tíseň v posteli pak roste plíseň A místo mloka - tak to je - sama si natřu playboye |
9.7.2014 - 13:10 | | | |||
Freja » Pithecanthropus erectus | ||||
Vem si mloka do postele, když je to mlok jako tele.. Tenhleten mlok s kuráží v betli jenom překáží. K čemu jsou mu jistý vlohy, když jí nezahřeje nohy. Za tu službu Moneypenny nedá mloku ani penny. Krom toho už od rána vyhlíží svýho Cyrana |
9.7.2014 - 14:04 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Freja | ||||
Vidím tedy milé dámy že vás dusí předjímání. Za zkoušku se prý nic nedá, nedělá se z toho věda. Smutný bude salamandr když děsí ho ten mokrý vandr. Bude se teď hodně točit, by si někde mohl smočit. |
9.7.2014 - 14:23 | | | |||
Pche!.. Dnes playboy spíše mele pantem.. tak natři si ho lubrikantem. Tomu mloku netřeba již louže, on sám od přírody hezky klouže. Hmmm... všechno suché, suché léto... ale bacha ! v suchu dře to... |
10.7.2014 - 10:47 | | | |||
Moneypenny » Freja | ||||
Cyrana vyhlížet nebudu nechci už toho pobudu Do dáli odhodil širák tak mu ho přejel Tirák Týden ho hledá kolem Ronda a já zatím objevila - BONDA |
10.7.2014 - 10:54 | | | |||
Moudrý muži - moudré rady mlokovi dám svoje vnady Jen mi řekni - kdepak venku nosí mloci peněženku? |
10.7.2014 - 13:27 | | | |||
Freja » Moneypenny | ||||
Mločí money hledáš,honey? Ty se v světě nezratíš. Trochu mloka postrašíš pistolkou stříkací a mlok svůj život vyplácí... |
10.7.2014 - 21:01 | | | |||
Nevím zdali moudré, řekl bych spíš bodré… Mlok tvé vnady ocení. Přivede tě ke jmění. Neboj žádná charita, on sám je velká rarita. Když objeví se někde venku, každý hodí peněženku a vezme nohy na ramena. Peněz bude po kolena, a možná až po pusu, když ukážeš ho v cirkusu. Jsou tu ještě další zdroje. Selfí obou hezky vstoje… nebo taky v posteli když jste řádně veselí… prostě chce to trošičku, namáhat si hlavičku, peníze pak přijdou samy bude jich jak v stohu slámy. |
11.7.2014 - 11:23 | | | |||
Do cirkusu nejdu ráda lekla jsem se kdysi hada Musím jít na vše vědecky zatím dám mloka pod necky Jen nevím... Zda budou radost mít ze mě Greenpeace nebo Děti Země |
11.7.2014 - 11:33 | | | |||
Moneypenny » Freja | ||||
Nejenom mločí peníze bývají léčbou na krize Přijde depka, vezmu stovku s vínem klesnu na pohovku A pak mloka ve své chýši vyměním za bílé myši |
11.7.2014 - 11:52 | | | |||
Pod neckami je mu zima, taky nejlepší tam není klíma. Greenpeace osočí tě vinou, nechal bych ho pod peřinou. Lásky hodně bych mu dával, (na prachy je vždycky nával), může pak být zcela jisto, že v jiném loži najde místo…. |
14.7.2014 - 8:29 | | | |||
juditadurynska » Pithecanthropus erectus | ||||
V betli pak je plesnivina, vlhkost strmě vzlíná, z love zbyde kocovina, spraví to jen medovina. |
14.7.2014 - 9:36 | | | |||
Pithecanthropus erectus » juditadurynska | ||||
O to právě běží tady, že v případě něčí zrady vždy to začpí zatuchlinou když si druhý najde jinou. Proto postel třeba denně větrat láskou neprodleně, sic každá rada je pak drahá, když od jiné ti milý mává. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |