Hlavní stránkaBoční panel
17.7.2014 - 10:17 | Freja | |
Tuhle písničku od Olympiků znám už sto let a teprve dneska jsem si uvědomila,že vůbec nepobírám o čem to je Tak jsem se koukla na text. Né moc snadno se želva po dně honí Velmi radno je plavat na dno za ní Potom počkej až se zeptá A na to, co tě v mozku lehtá nějaká metafora? Nic se neboj a vem si něco od ní Abych zabil dvě mouchy jednou ranou Želví nervy od želvy schovám stranou...takže si od želvy vzal nervy?? Jednu káď tam dám pro tebe A pak aspoň pět pro sebe Víš má drahá a zbytek je pod vanou....zbytek čeho??? Když si někdo pozor nedá Jak se vlastně želva hledá Ona ho na něco nachytá I když si to pozděj' vyčítá.........proč jako? Né moc lehce se želva po dně honí Ten kdo nechce, tak brzy slzy roní...nechce co? Jeho úsměv se vytratí A to se mu nevyplatí Má se nebát želev a spousty vodní...spousty vodní???? ================== Tak se mi buď v tom vedru vaří mozg nebo tenhle text psal někdo totálně zhulenej |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
17.7.2014 - 11:15 | | | |||
Pithecanthropus erectus | ||||
já teda olympiky moc nemusím,ale tohle je význačný objev,který mě ospravedlňuje.....taky jsem si nikdy tenhle text nijak neuvědomoval...... |
17.7.2014 - 15:59 | | | |||
kolacek | ||||
Tak jsem si něco o té skladbě přečetla,a zjistila,že ani autoři textu nevědí o čem to je zřejmě ale soudruzi věděli oč jde,jinak by ji nepustili do éteru |
17.7.2014 - 16:33 | | | |||
Pithecanthropus erectus » kolacek | ||||
...tos mě Kolajdo přivedla na myšlenku, ešipak v tom není něco zašifrovanýho..... |
17.7.2014 - 17:46 | | | |||
gucumatz | ||||
Jen jedna připomínka. Místo želvých nervů,tam mají být želví perly. Jestli teda dobře slyším. S perlama je to zase o něčem jiným. Radši neanalyzuj skladbu PTÁK ROSOMÁK. To už by Ti hlava nemusela pobrat ani ten název. | ||||
Upraveno: 17.7.2014 - 17:51, gucumatz |
17.7.2014 - 19:53 | | | |||
Budd2 | ||||
Je to záhada ,protože v době vzniku ještě nerostla travička na každém balkoně . |
18.7.2014 - 7:48 | | | |||
Freja » gucumatz | ||||
Kdepak,jsou tam nervy Tak rosomák,říkáš...?Jdu na něj |
18.7.2014 - 7:48 | | | |||
Freja » kolacek | ||||
Tak Ty jsi gůglila ,to je milé |
18.7.2014 - 8:15 | | | |||
Freja » Freja | ||||
Pták rosomák Bůh mi seslal ránu Mé klíče jsou v Pánu Nemohu, nemohu dál Nemohu, nemohu dál Nemohu do domu hrůza mi hrdlo svírá Nemohu, nemohu dál Nemohu, nemohu dál Velkejma očima na mě pták Rosomák zírá Pták se kolem toulá Klíče v puse žmoulá Nemohu, nemohu dál Nemohu, nemohu dál Nemohu do domu hrůza mi hrdlo svírá Nemohu, nemohu dál Nemohu, nemohu dál Velkejma očima na mě pták Rosomák zírá Hej, ty hloupej ptáku Klíče máš v zobáku Vrať je a něco ti dám Vrať je a něco ti dám Vemu tě nahoru a dám ti zrnko máku Šok z tebe pomalu mám Šok z tebe pomalu mám Moc na mě nemrkej ty ptáku Rosomáku Rosomáku, Rosomáku, Rosomáku. --------------------- Tak tomu naprosto rozumim,to je klasická abstinenční "schíza" A že Rosomák,to mě nepřekvapuje...mě napadl ještě pták Bosorák ,mohl by sedět čarodějnici na rameni místo černýho kocoura.A taky jsem si vzpomněla na jednu paní středního věku,co tvrdila,že její manžel má ptáka Vohníváka |
18.7.2014 - 21:07 | | | |||
gucumatz » Freja | ||||
Tak Vohvívák(kdysi jistě ohnivák),budiž. Ale rosomák je šelma lasicovitá.Ne pták. |
18.7.2014 - 21:08 | | | |||
gucumatz » Freja | ||||
Tak jsem zagůglil a máš pravdu. Jsou tam nervy. |
19.7.2014 - 2:09 | | | |||
Háňa | ||||
Proč chodí chlapeček bos ? .... Protože nemá botičky |
21.7.2014 - 13:48 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Textů kde to nepobírám je A stejně si je ráda zpívám |
22.7.2014 - 8:47 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Taky ráda zpívám a ještě raději poslouchám Představ si, že tu není žádné nebe Je to snadné, když to zkusíš Žádné peklo pod námi Nad námi pouze obloha Představ si všechny lidi Žijící pro dnešek... Představ si, že tu nejsou žádné státy Není těžké představit si to Nemít pro co zabít či zemřít A také žádné vyznání Představ si všechny lidi Žijící v míru... Možná si říkáš, že jsem Ale já nejsem jediný Doufám, že se jednoho dne připojíš A svět bude jako jeden Představ si, žádné bohatství Rád bych věděl, zda můžeš Žádná potřeba obžerství nebo hladu Bratrstvo člověka Představ si všechny lidi Dělící se o svět Možná si říkáš, že jsem snílek Ale já nejsem jediný Doufám, že se jednoho dne připojíš A svět bude jako žít jeden. http://youtu.be/yRhq-yO1KN8 Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |