... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Jeho matka mne nemá ráda

10.7.2018|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: canonman

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: canonman

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na můj vztah s přítelem. Jak to bude dál? Máme teď krizi. Jeho matka mne nemá ráda a já nevím proč.

Děkuji, Dobešová

Dobrý den, paní Dobešová.

Na úvod začnu otázkou: a co by se změnilo, kdybyste věděla, proč Vás maminka Vašeho přítele nemá ráda? Začala byste se chovat jinak? Tak, aby Vás ráda měla? Potlačila byste svoji individualitu a přirozenost, jen abyste nedělala potíže?

Ve skutečnosti nevíme, proč Vás nemá ráda a bohudíky, je to jedno. Jediné, co můžete udělat je, ptát se, jak s takovou situací naložit. Zkuste prozkoumat, co za pocity to ve Vás vyvolává, zda jste ochotna v dané chvíli dát přednost sobě a své sebehodnotě před energetickým vyvažováním situací.

Krize ve vztahu je vždy ukazatelem, že nejsou splněna očekávání, která vůči vztahu nebo partnerovi máme. Jaká jsou ta Vaše? A jak byste se cítila, kdyby byla splněna? A proč musíte čekat, až to udělá partner za Vás.

Pamatujte, že tento vztah je osudový. Ne proto, že spolu zůstanete na celý život, ale proto, že Vám otevírá vrátka k sobě samé. Přináší možnost přestat se ohlížet na druhé, odezírat jim ze rtů potřeby a ty bezhlavě plnit, jen abyste byla přijata a milována, ale naopak se zaměřit na sebe a se stejnou urputností pojmenovávat své vlastní potřeby a emoce. A pak bude jedno, zda splňujete požadavky potenciální tchýně, nebo zda tento vztah skončí. Důležité bude, že změníte vztah k sobě a to, co od nich očekáváte, si konečně začnete poskytovat sama.

Přeji Vám odvahu dát přednost sama sobě.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Jestřáb. Přináší nám schopnost jasného pohledu na situace a uvědomění, kde se skutečně nacházíme.

Zobrazeno: 332 ×diskuze (0)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -