... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Chci, abychom zůstali přátelé

21.10.2019|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: Futetka

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: Futetka

Dobrý den,

prosím Samandro, můžete kouknout do kartiček na něco, čemu nerozumím? Chtěla jsem se smířit s bývalou láskou, odpustila jsem mu, pochopila proč spolu nemůžeme být, proč vztah skončil. Jsem smířená, jen jsem chtěla, abychom zůstali přátelé. Před rokem jsem mu kondolovala, on odepsal. Ale dál už ne. Psala jsem mu k narozeninám, ale ignoruje mě. Neuháním ho, jen jsem chtěla, abychom byli zadobře. Mám už svou rodinu a neměnila bych, jen si myslím, že by si měli lidé odpouštět. Chci se zeptat, cítí ke mně nenávist?

Děkuji, Simi

Milá Simi,

ať už se mezi Vámi stalo cokoliv, nechte to odejít. Vztahy nekončí, jak si představujeme a to, že si navzájem odpustíme zdaleka neznamená, že musíme být i nadále přáteli.

Nevím, jestli Vás nenávidí a ani mi nepřísluší to zjišťovat. Je jeho svaté právo myslet si o Vás cokoliv a nereagovat na zprávy. Prosím, respektujte to.

Spíš se zamyslete nad tím, proč tak moc potřebujete, aby se to odvíjelo podle Vašich představ. Silně tlačíte na pilu a za každou cenu chcete, aby se hrálo podle Vašich pravidel. Vnímám velkou neochotu pojmenovat některá vnitřní témata a konfrontovat se s osobními pocity. Místo toho se snažíte manipulovat okolím, aby bylo po vašem a nemusela jste některé věci v sobě řešit.

Přeji Vám mír v duši a odvahu neuhýbat před vlastními pocity.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Liška. Podporuje rozvoj našeho nezávislého vnímání a myšlení a důvěru ve vlastní rozhodnutí. Pomáhá nám vidět do situací a činit moudrá rozhodnutí.

Zobrazeno: 456 ×diskuze (0)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -