... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

5. září 2022 - POLITIKA

5.9.2022|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 5. září 2022
POLITIKA (zase)
 
Je to těžko k uvěření, ale je to tak. Taky jsem si myslela, že nový týden začnu s čistým štítem. Ale důležité není to, co si myslíme, ale co se nám děje.
 
Kontakt s osobní manipulací a politikařením trvá. Naštěstí něco většího než my sami nedovolí, abychom před tím uhnuli. Budeme se s tím tak dlouho potkávat, jak dlouho to se sebou budeme koulet. Chcete podrobnosti? Nemám. Nezbývá než sáhnout do vlastních zásob a syrově se podívat pravdě do očí. Kde si nalhávám? Kde svaluju vinu na ostatní? Kde se tvářím, že nevím? Proč uhýbám a přesvědčuji se, že to je cesta mého srdce? Čeho se bojím a dovolím tomu, aby mě svedlo z cesty?
 
První krok neznamená, že hned musíme pálit mosty. Ale co opravdu musíme, je přiznat barvu, hlavně sami sobě. Pravda někdy kurewsky bolí. Ale je to jediná cesta.
 
Nech dnes ego rozpadnout na prach a obnaž se. Padni na kolena a modli se, ať neuhneš před svým životem. Udělej cokoliv, nad čím tvoje mysl ohrnuje nos, protože to není dostatečně duchovní nebo cool. A velmi bedlivě sleduj, čí jsou ty hlasy v tobě, které neustále soudí, kritizují a lstivě nabízí lehčí cestu.
 
I já se dnes modlím. Abych viděla pravdu, ať je jakákoliv. Ať ji následuji a nehledím na osobní pohodlí. Ať neuhnu před odpovědností. Ať nevěřím strachu, který mě paralyzuje a já opakuju stále ty stejné chyby. Ať v mém životě zvítězí laskavost a nadhled. Ať volím za všech okolností Boží milost.
 
Pěkný den.
 
Autorka textu: Samandra Ozt
 
Zobrazeno: 258 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -