Hlavní stránkaBoční panel
17.8.2014 - 7:38 | Smazaný uživatel (nahodna) | |
.Teda já měla dnes sen .Byly jsme na nějakem velkém hotelu s Najdise .Vyložily si věci na pokoji a šli si dolu do hotelu koupit něco k jídlu.Celou noc se mi zdál sen jak jsem lítala po celém hotelu a pokoj nenašla.Byly už 4 hodiny odpoledne v 17 jsme měli odjíždět a já stále nenašla pokoj.Vždy jsem končila s hledáním u nějakého jiného východu ven z hotelu.Ted´si uvědomuji jak o tom píšu že už se mi něco podobného zdálo.No dnes jsem vstávala utahaná a vystresovaná z toho snu.Prostě jsem ten pokoj nenašla.A vlastně ani ty lidi s kterýma jsem na pokoji byla.Vlastně ani nevím s kým jsem byla na pokoji.Doufám že nebudu dnes v hledání v noci pokračovat. ![]() |
![]() ![]() | 17.8.2014 - 7:47 | | | ||
juditadurynska | ||||
A jak ten pokoj vypadal? ![]() |
![]() | 17.8.2014 - 8:17 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » juditadurynska | ||||
To taky nevím protože jsem tam odhodila tašku a utíkala si něco koupit bo jsem měla hlad. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.8.2014 - 1:05 | | | ||
Háňa | ||||
Mám dvě blbý otázky : - kde jsi spala, když jsi nenašla pokoj - co sis vlastně koupila k tomu jídlu ![]() ![]() |
![]() | 18.8.2014 - 7:26 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » Háňa | ||||
Hihihi já mám dvě chytré ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.8.2014 - 9:54 | | | ||
Háňa » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
No, to ne, teda - plněnou bagetu v hotelu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | 18.8.2014 - 11:19 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » Háňa | ||||
Myslíš ,že si to mohu vyložit tak ,že bagetu ve snu jísti vzduch se na pokoji čistí,? Tak vyloží mi někdo ten sen co to znamená.Já děkuji předem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.8.2014 - 11:26 | | | ||
Háňa » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Asi jo ![]() Jinak si tedy myslím, taknějak logicky, že se cítíš mezi námi taknějak vyloučená, ztracená nebo co. Ale pro info, pro mě vyloučená nejsi, já Tě mám ráda ![]() - nechala bych tě sedět v klidu v křesle v pokoji a pro to jídlo bych ti došla. A přinesla bych ti něco lepšího, než bagetu ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 18.8.2014 - 11:27, Háňa |
![]() ![]() | 18.8.2014 - 14:09 | | | ||
Budd2 » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
ten sen vypadá zamotaně,ale výklad je úplně jednoduchý :jídlo je nejdůležitější věc na světě a proto jsi zaujatá proti bagetám z benzínky ![]() ![]() |
![]() | 19.8.2014 - 15:37 | | | ||
Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Pokus o výklad :-) Hledání - snící hledá pouze to, o čem si podvědomě myslí, že mu to pomůže na jeho životní cestě; bližší vysvětlení je možné jen se symbolem hledaného předmětu či osoby ....tak tedy hledala jsi jídlo - představuje symboly vzestupu (na hmotné rovině) či pádu (na citové a duchovní rovině) a v hospodě - symbolizuje život v područí smyslových rozkoší (jídlo, pití, kouření) pod silným vlivem sexuálních symbolů, život v zajetí egoismu a hazardu. Vlastně to byl hotel, takže - symbolizuje ucelenou část určitého období života a občas i období některého z minulých životů; životní období jsou často právě scénami v hotelech uzavírána. Jo a ještě ten hlad - bojíš se těžkostí a změn, hlad též může značit, že snící vyniká spořivostí. A nejlepší nakonec. Bagetu ve snáři nemám, ale je to takovej ten přerostlej rohlík ne? Rohlík - nejčastěji nese falickou podstatu, která je většinou silnější než kladný význam pečiva (viz pečivo ), proto je pro citového a duchovního člověka lépe vybírat si z nabízeného pečiva raději housky a chléb ....to asi v nabídce toho hotelového bufetu neměli, co? Ještě že sis nekoupila párek v rohlíku....to ani nechtěj znát tu symboliku ![]() ![]() |
![]() | 19.8.2014 - 16:08 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() | 19.8.2014 - 16:15 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » Budd2 | ||||
Tvůj výklad se mi líbí.Jinak je fakt ,že si tu bagetu raději udělám doma a od toho snu dvakrát raději ,abych měla jistotu ,že nebudu někde pobíhat a hledat opět pokoj který už raději neopustím a pro vše si budu posílat Háńu. ![]() ![]() ![]() Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() | 19.8.2014 - 16:17 | | | ||
Smazaný uživatel (ngeru) » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Se ti ještě kouknu na bloudění ![]() tak tady to je - bloudění není tak negativní symbol, jak by se zprvu mohlo zdát, neboť mobilizuje vnitřní schopnosti překonávat složité situace a v podstatě symbolizuje změněný životní běh; také oznamuje mimořádný zážitek v blízké budoucnosti ![]() | ||||
Upraveno: 19.8.2014 - 16:19, |
![]() | 19.8.2014 - 16:31 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Děkuji to se mi líbí už bych ten zážitek potřebovala ,ale nějakej hezkej.Hihi ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |