Hlavní stránkaBoční panel
17.8.2014 - 7:38 | Smazaný uživatel (nahodna) | |
.Teda já měla dnes sen .Byly jsme na nějakem velkém hotelu s Najdise .Vyložily si věci na pokoji a šli si dolu do hotelu koupit něco k jídlu.Celou noc se mi zdál sen jak jsem lítala po celém hotelu a pokoj nenašla.Byly už 4 hodiny odpoledne v 17 jsme měli odjíždět a já stále nenašla pokoj.Vždy jsem končila s hledáním u nějakého jiného východu ven z hotelu.Ted´si uvědomuji jak o tom píšu že už se mi něco podobného zdálo.No dnes jsem vstávala utahaná a vystresovaná z toho snu.Prostě jsem ten pokoj nenašla.A vlastně ani ty lidi s kterýma jsem na pokoji byla.Vlastně ani nevím s kým jsem byla na pokoji.Doufám že nebudu dnes v hledání v noci pokračovat. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
17.8.2014 - 7:47 | | | |||
juditadurynska | ||||
A jak ten pokoj vypadal? |
17.8.2014 - 8:17 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » juditadurynska | ||||
To taky nevím protože jsem tam odhodila tašku a utíkala si něco koupit bo jsem měla hlad. |
18.8.2014 - 1:05 | | | |||
Háňa | ||||
Mám dvě blbý otázky : - kde jsi spala, když jsi nenašla pokoj - co sis vlastně koupila k tomu jídlu |
18.8.2014 - 7:26 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » Háňa | ||||
Hihihi já mám dvě chytré odpovědi.Tak ten pokoj jsem hledala tak jsem nikde nespala, ale vzbudila se ve své posteli .A co jsem si koupila plněnou bagetu.Jako na nádraží prodávaj nebo na benzince.Když tak přemýšlím tak ten hotel moc velkou úroven´ve stravování neměl .Vypadalo to tam jak v nějakém bufetu. |
18.8.2014 - 9:54 | | | |||
Háňa » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
No, to ne, teda - plněnou bagetu v hotelu - to ať se jdou vycpat s takovou stravou ... nějakej strašnej salát v tom ... ještě, žes ten pokoj nenašla - pěkně bys prděla po té bagetě |
18.8.2014 - 11:19 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » Háňa | ||||
Myslíš ,že si to mohu vyložit tak ,že bagetu ve snu jísti vzduch se na pokoji čistí,? Tak vyloží mi někdo ten sen co to znamená.Já děkuji předem. |
18.8.2014 - 11:26 | | | |||
Háňa » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Asi jo Jinak si tedy myslím, taknějak logicky, že se cítíš mezi námi taknějak vyloučená, ztracená nebo co. Ale pro info, pro mě vyloučená nejsi, já Tě mám ráda - nechala bych tě sedět v klidu v křesle v pokoji a pro to jídlo bych ti došla. A přinesla bych ti něco lepšího, než bagetu | ||||
Upraveno: 18.8.2014 - 11:27, Háňa |
18.8.2014 - 14:09 | | | |||
Budd2 » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
ten sen vypadá zamotaně,ale výklad je úplně jednoduchý :jídlo je nejdůležitější věc na světě a proto jsi zaujatá proti bagetám z benzínky |
19.8.2014 - 15:37 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Pokus o výklad :-) Hledání - snící hledá pouze to, o čem si podvědomě myslí, že mu to pomůže na jeho životní cestě; bližší vysvětlení je možné jen se symbolem hledaného předmětu či osoby ....tak tedy hledala jsi jídlo - představuje symboly vzestupu (na hmotné rovině) či pádu (na citové a duchovní rovině) a v hospodě - symbolizuje život v područí smyslových rozkoší (jídlo, pití, kouření) pod silným vlivem sexuálních symbolů, život v zajetí egoismu a hazardu. Vlastně to byl hotel, takže - symbolizuje ucelenou část určitého období života a občas i období některého z minulých životů; životní období jsou často právě scénami v hotelech uzavírána. Jo a ještě ten hlad - bojíš se těžkostí a změn, hlad též může značit, že snící vyniká spořivostí. A nejlepší nakonec. Bagetu ve snáři nemám, ale je to takovej ten přerostlej rohlík ne? Rohlík - nejčastěji nese falickou podstatu, která je většinou silnější než kladný význam pečiva (viz pečivo ), proto je pro citového a duchovního člověka lépe vybírat si z nabízeného pečiva raději housky a chléb ....to asi v nabídce toho hotelového bufetu neměli, co? Ještě že sis nekoupila párek v rohlíku....to ani nechtěj znát tu symboliku |
19.8.2014 - 16:08 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Děkuji moc z toho moudrá nejsem ,ale ta symbolika by mě zajímala .Přečtu si to několikrát snad pochopím.Ten hlad u mě nebyl zas tak v tom snu podstatnej .Podstatné bylo to že jsem bloudila a nemohla najít cestu zpět.Děkuji. |
19.8.2014 - 16:15 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » Budd2 | ||||
Tvůj výklad se mi líbí.Jinak je fakt ,že si tu bagetu raději udělám doma a od toho snu dvakrát raději ,abych měla jistotu ,že nebudu někde pobíhat a hledat opět pokoj který už raději neopustím a pro vše si budu posílat Háńu. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
19.8.2014 - 16:17 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Se ti ještě kouknu na bloudění tak tady to je - bloudění není tak negativní symbol, jak by se zprvu mohlo zdát, neboť mobilizuje vnitřní schopnosti překonávat složité situace a v podstatě symbolizuje změněný životní běh; také oznamuje mimořádný zážitek v blízké budoucnosti | ||||
Upraveno: 19.8.2014 - 16:19, |
19.8.2014 - 16:31 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Děkuji to se mi líbí už bych ten zážitek potřebovala ,ale nějakej hezkej.Hihi třeba se mi to bude zdát znova a já ten pokoj najdu a bude zážitek .Ale děkuji za výklad.Hanka |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |