... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

4. března 2014 - BŘEMENO

4.3.2014 - 10:16Harryeta
BŘEMENO

Šestka mraků nás dnes varuje před zbytečnými starostmi, starostmi, které nám nepřísluší a kterými si ve skutečnosti kompenzujeme něco úplně jiného. Ať už se jedná o plnění očekávání druhých, obavy z hodnocení okolí či nepřiměřená starost o naše blízké, všechno to jsou postoje, kterými dáváme najevo nedůvěru a snažíme se dělat většími, než ve skutečnosti jsme.

Břemeno nám dnes umožní vejít do kontaktu s tou částí nás samých, která se takzvaně vměšuje. Odvádí pozornost od naší pravdy, autentičnosti a odpovědnosti za nás samé k situacím, které s námi ve skutečnosti nesouvisí a nutí nás se jimi zaobírat. Na pořadu dne je otázka: Co z toho doopravdy mám? Jakou emoci si v souvislosti s vměšováním se do prostoru druhých dovolím prožít? Co doopravdy mám z toho, že dám svým podřízeným určité pravomoci a pak je stejně kontroluji, protože jim ve skutečnosti nedůvěřuji? Co doopravdy mám z toho, že svému blízkému radím, jak podle mých představ žít lepší život a zaštituji se tím, že pro něj chci jen to nejlepší?

Jedno moudré přísloví říká, že na světě jsou záležitosti trojího druhu: moje, těch ostatních a boží. Starat se o druhé dva typy je ztráta času. Pozor, neznamená to, že se odpojíme od okolního světa a budeme ignorovat to, co se kolem nás děje. Ale místo zachraňování, které může vyústit i v to, že někomu vezmeme příležitost k růstu, raději našemu okolí projevme respekt a důvěru v dostatek sil své osobní výzvy zvládnout.

Pěkný den.

Příspěvky v diskuzi (7)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Harryeta
4.3.2014 - 10:16
0|0

Harryeta
Náhled karty k dispozici zde:
https://www.facebook.com/pages/Samandra-Osho-Zen-Tarot/163327123868102
Smazaný uživatel4.3.2014 - 11:52
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta
No ty mě dáváš ,včera sem odvážně vlezla do toho sklepa a teď mám břemeno úklidu na krku :38: :30: tady není žádnej podělanej smajlík :30: :16: :30:
Harryeta
4.3.2014 - 12:41
0|0

Harryeta » Smazaný uživatel (Libas)
tak se na úklid vyprdni a je po břemenu :+)))
Freja
4.3.2014 - 15:03
0|0

Freja » Smazaný uživatel (Libas)
:5: :44:
Smazaný uživatel4.3.2014 - 23:13
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta
Když já na to prděla už dlouho :14:
Je potřeba si udělat prostor :4:
Bůhví co sem zítra zas dáš :23: :24:
Bellavista
5.3.2014 - 0:29
0|0

Bellavista
Moje rady, ktere jsem se domnivala, davala synovi....bylo vmesovani do jeho zivota.
Co ja se domnivala, ze je :44: pro neho nej.... on chapal a chape jinak.
Diky...Vam vsem ...ze jste a Vase pismenka, ve svych letech se mam co od Vas ucit.
Freja
5.3.2014 - 7:43
0|0

Freja
Tohle si měla včera přečíst moje "osvícená" matinka.. :29:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022