Hlavní stránkaBoční panel
4.3.2014 - 10:16 | Harryeta | |
BŘEMENO Šestka mraků nás dnes varuje před zbytečnými starostmi, starostmi, které nám nepřísluší a kterými si ve skutečnosti kompenzujeme něco úplně jiného. Ať už se jedná o plnění očekávání druhých, obavy z hodnocení okolí či nepřiměřená starost o naše blízké, všechno to jsou postoje, kterými dáváme najevo nedůvěru a snažíme se dělat většími, než ve skutečnosti jsme. Břemeno nám dnes umožní vejít do kontaktu s tou částí nás samých, která se takzvaně vměšuje. Odvádí pozornost od naší pravdy, autentičnosti a odpovědnosti za nás samé k situacím, které s námi ve skutečnosti nesouvisí a nutí nás se jimi zaobírat. Na pořadu dne je otázka: Co z toho doopravdy mám? Jakou emoci si v souvislosti s vměšováním se do prostoru druhých dovolím prožít? Co doopravdy mám z toho, že dám svým podřízeným určité pravomoci a pak je stejně kontroluji, protože jim ve skutečnosti nedůvěřuji? Co doopravdy mám z toho, že svému blízkému radím, jak podle mých představ žít lepší život a zaštituji se tím, že pro něj chci jen to nejlepší? Jedno moudré přísloví říká, že na světě jsou záležitosti trojího druhu: moje, těch ostatních a boží. Starat se o druhé dva typy je ztráta času. Pozor, neznamená to, že se odpojíme od okolního světa a budeme ignorovat to, co se kolem nás děje. Ale místo zachraňování, které může vyústit i v to, že někomu vezmeme příležitost k růstu, raději našemu okolí projevme respekt a důvěru v dostatek sil své osobní výzvy zvládnout. Pěkný den. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
4.3.2014 - 10:16 | | | |||
Harryeta | ||||
Náhled karty k dispozici zde: https://www.facebook.com/pages/Samandra-Osho-Zen-Tarot/163327123868102 |
4.3.2014 - 11:52 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta | ||||
No ty mě dáváš ,včera sem odvážně vlezla do toho sklepa a teď mám břemeno úklidu na krku tady není žádnej podělanej smajlík |
4.3.2014 - 12:41 | | | |||
Harryeta » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
tak se na úklid vyprdni a je po břemenu :+))) |
4.3.2014 - 15:03 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
4.3.2014 - 23:13 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta | ||||
Když já na to prděla už dlouho Je potřeba si udělat prostor Bůhví co sem zítra zas dáš |
5.3.2014 - 0:29 | | | |||
Bellavista | ||||
Moje rady, ktere jsem se domnivala, davala synovi....bylo vmesovani do jeho zivota. Co ja se domnivala, ze je pro neho nej.... on chapal a chape jinak. Diky...Vam vsem ...ze jste a Vase pismenka, ve svych letech se mam co od Vas ucit. |
5.3.2014 - 7:43 | | | |||
Freja | ||||
Tohle si měla včera přečíst moje "osvícená" matinka.. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |