Hlavní stránkaBoční panel
5.8.2014 - 19:43 | Nuna | |
Jelikož nejsem na Facebooku na Najdise //vyjma kulinářského koutku // a ohledně Bezdreva tam prý vznikl nějaký šum,tak několik slov i sem: Termín 12. září ![]() Je dán tím,že to je jediný můj volný víkend v nadcházejících dvou měsících. Nesleduju,jaké srazy jsou před ním,jaké po něm,navíc se mi osvědčilo vyhlásit prostě " Toho a toho dne tam a tam" a kdo přijde přijde,kdo nepřijde - nepřijde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 20:45 | | | ||
Glimmer Man | ||||
Žel nemohu. ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:04 | | | ||
Harryeta » Glimmer Man | ||||
Jak nejede Glimm, tak to já se ani nedívám do diáře... kdo by tam na mě dohlížel tím svým typickým přezíravým pohledem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:08 | | | ||
Kiára » Harryeta | ||||
Když mi nebudeš dolívat, dohlídnu na tebe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:18 | | | ||
Glimmer Man » Harryeta | ||||
Bohužel nemůžu ani tu Rusavu. Zrovna jedinejch deset dní, kdy fakt nemůžu. Tak zase příště na Pastvinách... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:23 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Glimmer Man | ||||
tak to je blbý...na Rusavě bysme tě mohli trošku " probudit" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:27 | | | ||
Na Rusavu já taky nejedu...to se budu válet na skalách u moře... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:37 | | | ||
Glimmer Man » Harryeta | ||||
Kam jedeš? |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:38 | | | ||
Glimmer Man » Pithecanthropus erectus | ||||
Probudit mě není žádný umění... spíš mám problém usnout, když jsem takle někde pryč. ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 21:48 | | | ||
Mys Kamenjak...nejjižnější cíp Istrie, přírodní rezervace...nejbližší městečko Premantura... Přesně sem skáču do vody... ![]() Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 6.8.2014 - 23:42 | | | ||
Háňa » Harryeta | ||||
Skvělá volba - byla jsem tam asi 4x ... naposledy na svatební cestě s Michalem .... Premantura ... pozdravuj ji ![]() ![]() |
![]() ![]() | 7.8.2014 - 9:14 | | | ||
Harryeta » Háňa | ||||
Díky, taky tam jezdím pravidelně...chodíme se koupat až na samotný mys, tam se chce málokomu... ![]() |
![]() ![]() | 7.8.2014 - 15:32 | | | ||
gucumatz » Harryeta | ||||
Drahá drahyně. Nebuď baba a bud aspoň dědek a koukej jak ty,tak ostatní brňačky přijet. Klidně na tebe svůj přezíravej pohled vrhnu,jestli Ti jde jen o to. Případně k tomu donutím i naše vnučky. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. | ||||
Upraveno: 7.8.2014 - 15:33, gucumatz |
![]() ![]() | 7.8.2014 - 15:33 | | | ||
Háňa » Harryeta | ||||
Taky jsme chodili nejčastěji tam ![]() ![]() |
![]() ![]() | 9.9.2014 - 23:35 | | | ||
gucumatz | ||||
Už se to blíží,tak doufám,že někdo přijede. ![]() |
![]() ![]() | 9.9.2014 - 23:48 | | | ||
Mortina » gucumatz | ||||
Ja ne...ale seznam tech co nejedou se asi nedela co? ![]() ![]() ![]() |
![]() | 10.9.2014 - 8:40 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » gucumatz | ||||
Zdravim jejda ja se jeste nevratila z jednoho srazu a brouzdam Moravou.No na Budejice uz smer by byl nad moji cestovatelskou schopnost.Tak si to tam uzijte.Koec hlaseni z Luhacovic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 14.9.2014 - 19:02 | | | ||
gucumatz | ||||
Tak už jsme doma. Počasí sice bylo na hovno,ale i tak jsme si to užili. Teda,hlavně ti,kteří s tím počítali a vzali si zimní kožený boty,kožený kalhoty a nepromokavý pončo. Tím myslím sebe. Ostatní našlapovali po tábořišti jak kočka ve sněhu. Fotky zpracovávám a dodám. Navštívil nás taky Rotvík a přespal ze soboty na neděli. Boženka našla dva obrovský kotrče. Růžová nám z jednoho udělala luxusní polívku,taky dovezla kupu topinek a k těm nám udělala super smaženici z hub,který taky našla Boženka. Bylo to fakt a ž na to počasí super. http://gucumatz.rajce.idnes.cz/Zamykani_Bezdreva_2014 https://www.youtube.com/watch?v=-drxm337gtI&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=j5tUaZ3v3Iw&feature=youtu.be |
![]() ![]() | 15.9.2014 - 10:56 | | | ||
marhon » gucumatz | ||||
krásná práce Gučí. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |