Hlavní stránkaBoční panel
12.2.2014 - 16:46 | marhon | |
http://mesalinda.blog.cz/1310/andele-s-nami-nejcasteji-hovori-pres-rucicky-hodinek tak sem se šla podívat. v práci, sem viděla čas 13:13 zrovna sem chvátala, abych stihla dodělat, co sem potřebovala a těšila sem se, až se podívám doma, co že mi to andělé chtěli. doma sem zalezla pod deku do postele, pustila film a najednou čas 15:15 tak sem teď našla co tu dávala karamelka. 13:13 - konec stagnace, jízda z kopce. Odměna, potlesk, pochopení tam, kde vás dlouho nechápali. no, nevim jestli mi někdo tleskal, ale práci sem dokončila, byl to fofr a byla celkem spokojená s výsledkem. a doma... 15:15 - Zpomalit, všechno je zbytečně rychlé, hrajte si s dětmi, zpívejte, nejste klon modelek ani supermanů, buďte sví. andělé měli fakt pravdu. a tak sem tady. | ||
Upraveno: 12.2.2014 - 16:49, marhon |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
12.2.2014 - 18:56 | | | |||
lovec | ||||
Nevím, co mi chtějí andělé, ale v poslední době jsem se budil, nebo se budím kolem půlnoci, přesný čas nevím, také ve dvě 02.00 ráno, asi to opravdu bude něco znamenat. Ještě tak si pamatovat, v kolik přesně, ale je to zajímavé. |
12.2.2014 - 19:15 | | | |||
Háňa | ||||
To zní dobře, ne ? |
12.2.2014 - 19:57 | | | |||
marhon » lovec | ||||
to už je spíš pro orgánový hodiny. nebo jak se tomu říká. http://empatia.cz/astrologie-deviti-planet/organove-hodiny 1. – 3. hodina Aktivují se játra. V této době nastává útlum (nejnižší okysličení mozku), proto je třeba dávat pozor, např. při cestování. V tuto dobu se rovněž budí žlučníkáři, protože játra a žlučník jsou párové orgány. Nedoporučuje se pít alkohol, kouřit, používat tuky, kávu. ale možná v tom prsty andělé mají, tak zkus nakouknout. třeba najdeš nějaký schůdeček, co tě vyhoupne o kus dál. když nic, aspoň pro dobrý pocit. třeba tě jen pohladí slovem. já mam spíš problém, že se budim po pěti-šesti hodinách, bez ohledu na to, v kolik jdu spát. muj mozek si myslí, že je vyspalý a tělo chce spát. to je kombinace. systém poctivě vyroben v předešlým zaměstnání. | ||||
Upraveno: 12.2.2014 - 20:00, marhon |
13.2.2014 - 13:40 | | | |||
ila | ||||
Já zas často vídám kombinaci 22:22.... |
13.2.2014 - 15:46 | | | |||
lovec » marhon | ||||
Tak se dívám a vidím, z jedné strana žlučním a z druhé strany játra. Protože když se nevzbudím o půlnoci, tak ve dvě ano. Pravidelně vstávám ve 3,30 tak když jsem vyspaný ve 3, už to neřeším. Asi by to chtělo někoho z oboru, takhle laicky můžeme přehlédnout maličkost. |
13.2.2014 - 19:31 | | | |||
Mitea - Timea | ||||
Moj cas je 22_22 22:22 Nejintimnější spojení s jemnohmotným světem, který je všude kolem vás. Přicházejí důležité informace, vize a sny, které přesahují rámec všedního dne. |
5.3.2014 - 4:02 | | | |||
samota | ||||
no,také na mě myslím 100% sedí to,že jsem od jedné hodiny zas vzůru ... 01:00 Máte přejít do středu svého vnímání, o vás nyní jde. Ostatní teď nejsou důležití. Někde tady se stala chyba, trochu jste se ztratili. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |