Hlavní stránkaBoční panel
14.7.2014 - 2:59 | Mortina | |
Nevim jestli tohle slovo znate....docela ho pouziva nase babi....ze byla z neceho fakt prekvapena, udivena...byla proste paf. Mi tak napada, ze se mi to uz delsi dobu nestalo....jasne sem tam mi neco prekvapi ale ze bych z neceho byla fakt tak PAF, to uz sem dlouho nezazila....tak ted nevim...uz sem zazila vsechno a nebo sem jen otupela? Driv, kdyz sem treba videla nejakej pitomej film, prekvapilo me, ze nekdo takovou blbost natocil...kdyz mi nekdo vypravel neco treba sem to komentovala takovym tim udivenym NEKECEJ! Ale ted uz si dlouho nepamatuju, ze by me neco extra zaskocilo.... Muze clovek vyhoret zivotem svetem pausalne? |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
14.7.2014 - 7:49 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Většinou když mám z něčeho šok tak bývám paf celkem paušálně. |
14.7.2014 - 7:58 | | | |||
Freja | ||||
Hm,já měla paušálně PAF víkend. V pátek jsem zůstala v šoku z lékáře na emergency,kam nám dovezli babičku s lehkou mozkovou mrtvicí,později jsme se se ségrou shodli,že to byl nejspíš kuchař převlečenej za doktora Den na to jsem zústala totálně paf z chování "osoby blízké" a ještě jsem to nerozchodila. A večer jsem byla tak paf z vyrávění kamarádky o zážitcích z Hamburku,že jsem úplně zapomněla vlízt do baru. |
14.7.2014 - 8:01 | | | |||
juditadurynska | ||||
Jo, Morti, občas paf jsem, ale spíš z chování a jednání jedinců, to mě ještě občas dokáže vyvést z míry. |
14.7.2014 - 9:56 | | | |||
Pithecanthropus erectus | ||||
...nejvíc PAF bývám ze tvých životních peripetií... ..to člověk neví , jestli se má smát, vyhubovat ti, nebo si s tebou pobrečet... .... to -paušálně - vztahuješ k čemu?...k člověku jako obecně, nebo k tomu životu a světu, to zn. jedinec a apatie ke všemu okolo ??, |
14.7.2014 - 10:12 | | | |||
Mortina » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
...no si právě nemůžu vybavit, kdy sem měla naposled z něčeho šok...jako nemyslim leknutí atd...prostě jak v tv Nova...sousedé jsou v šoku. |
14.7.2014 - 10:13 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
No...já právě takový PAF už prostě nějak nemám...nemůžu si nic vybavit...chjo...a "osoba blízká" už mě ani nemá čim rozhodit. |
14.7.2014 - 10:14 | | | |||
Mortina » juditadurynska | ||||
No...mě právě už ani to ne...jako jo...naseje mě to třeba ale že bych z toho byla v šoku? |
14.7.2014 - 10:16 | | | |||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
Jo...myslim, že jak máš třeba syndrom vyhoření z práce, tak jestli je možný, že máš stejnej syndrom prostě ze světa a života jako takovýho...a nejde "jen" o to, že tě deprimujou zprávy, seje vláda a vadí ti, že nejsou prachy pro třeba postižený...ale že to prostě bereš jako fakt a místo toho abys z toho byl V ŠOKU, tak to bereš jako housku na krámě... |
14.7.2014 - 10:32 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
já myslím, že tyhle stavy čas od času přijdou na každýho, kdo už něco prožil....prostě škytne motor zastaví se a čeká, až ti někdo do něj nalije nějakej benál.Po tu dobu, tě nic nenadchne, nic tě nenasere a dostaví se pocit, jako by měl člověk odsud někam odlítnout, do beztížnýho stavu.Pak přijde nějakej impuls a už to zase šlape jak na drátku. http://www.youtube.com/watch?v=TtHyHDiCmEY |
14.7.2014 - 10:36 | | | |||
Háňa | ||||
Lidské konání už mě překvapit nemůže. Ale zažívám kladné PAFY .... pokaždé, když pozoruju zblízka přírodu ... to se neokouká, fascinuje mě to vždycky ....jak to je všechno dokonale vymakaný - nikdo ze zúčastněných nevymýšlí pořád nějaké pokrokové bejkárny, aby dostal prémie, každý ví, kde přesně je jeho místo, co přesně má dělat, a že je to přesně to dokonalé ....... a funguje jim to . Někdy bych byla radši čmelákem | ||||
Upraveno: 14.7.2014 - 10:37, Háňa |
14.7.2014 - 10:40 | | | |||
No nevim...já teď mám takovej "pocit"....ale příde mi to jakože už nafurt. |
14.7.2014 - 10:41 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
Čmelákem nééééé.....sežrala by tě Tulinka. Já bych chtěla bejt kapybarou...maj zdravý zuby a kaděj do vody. |
14.7.2014 - 10:46 | | | |||
Blbost !....nafurt je jenom smrt...i když tohle ti mnozí budou stejně vyvracet reinkarnací |
14.7.2014 - 10:53 | | | |||
Jasně...je to nepravděpodobný...asi vás teda budu muset požádat, abyste mě nějak šokovali. |
14.7.2014 - 11:04 | | | |||
...tak to stačí si mě představit jako tanečníka v Lúčnici... |
14.7.2014 - 12:21 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
Hmm, tak to já nepřestávám http://youtu.be/0EGFjIfDDxM |
14.7.2014 - 18:00 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
Já se snažit nemusím, viď ... nevěřím, že by se mi to podařilo |
14.7.2014 - 18:04 | | | |||
Háňa » Smazaný uživatel (ngeru) | ||||
To mě pobavilo velmi ... já s Morti na procházce | ||||