... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Střelení domácí mazlíčci

16.7.2014 - 12:57Freja
Jsem zjistila,že můj kocour je děsná drbna. :5:
Včera jsem ho pozorovala,jak čumí z okna,zadní pracky na parapetu,přední až na šňůrách na prádlo,aby dobře viděl...a venku nějakej mumraj.Sousedka tam řvala na nějakýho pejskaře,nevim o čem se dohadovali,ale Vasila to děsně zajímalo,páč otáčel hlavičku vždycky přesně na toho,kdo mluvil a byl tou sousedskou hádkou úplně pohlcenej a nic jinýho nevnímal.
Muselo to bejt ohromně zajímavý,tak jsem vykoukla z okna vedle v pokoji,ale už bylo po všem.
Kocour furt čuměl,asi čekal nějakou dohru,tak mu vykloněná z okna říkám "Zalez,drbno" a on začal tak souvisle vymňoukávat,jak kdyby mi tu tragickou scénku chtěl převyprávět.Tak to už jsem odpadla úplně :10: :10:

Někdy se ty zvířata fakt chovaj jak lidi,ale říkám si,kde to ten blbeček odkoukal? :5:

Příspěvky v diskuzi (9)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Smazaný uživatel16.7.2014 - 16:50
0|0

Smazaný uživatel (alassea)
:5:
my máme čerstvú malú mačku,volá sa Kiubi /9 ocasý démon z Avatara,či odkiaľ :32: /a tú pozorovať,to je teda :6:
3 x mi vypla film,ktorý som pozerala,lebo sa furt prechádzala po klávesnici :21: ,potom vyliezla na stôl a ukoristila balónik-taký vyfúknutý a asi 10 minút vrčala-ja som si myslela,že sa jej tak páči /a aspoň už som to mohla dopozerať :1: / a ona vrčala preto,že sa jej zasekol do zubov....je s ňou sranda :34:
Upraveno: 16.7.2014 - 16:51,  
Budd2
16.7.2014 - 21:33
0|0

Budd2
:10: :10: někdy si taky říkám,že už to mazlíci s tou domestikací přehánějí
Mysterious
17.7.2014 - 10:05
0|0

Mysterious
Mám kočku bengálskou leopardí. Spustila se mi v 7 měsících s kocourem od sousedů. Když na ni přišly porodní bolesti, tak vyskočila z venku na parapet okna a dobývala se dovnitř. Tak jsem s ní musela rodit. Nepustila mě ani na záchod. Kousla mě do ruky. :10:
Freja
17.7.2014 - 10:20
0|0

Freja
No,včera jsem se zas vzbudila na zátkách od piva.
On kocourek rád aportuje a ty zátky se mu dobře drží v tlamičce,tak vždycky mladýmu vyčóruje odněkud zátky a mě to natahá do pelechu :33: :6: Asi si myslí,že mu budu házet aportíky i v noci nebo hned ráno po probuzení :36:
Pithecanthropus erectus
17.7.2014 - 12:08
0|0

Pithecanthropus erectus » Freja
Tak to buď ráda.....co jiní musí zaplatit za masáž zádovýho svalstva.... :6: :6: :6:
Freja
17.7.2014 - 13:52
0|0

Freja » Pithecanthropus erectus
Tyjo masáž bych potřebovala jako sůl :3: dvěma pivníma zátkama toho ale moc nenamasíruješ :5:
patatina
19.7.2014 - 11:37
0|0

patatina
Souhlasím s tebou, že někdy se chovaj jak lidi, miláčci.Byla sem s kámoškou v cirkuse a vzala i Tulinu,jak jinak, no učůrávaly sme smíchy, protože jsem jí měla na klíně, seděla a fakt sledovala urputně všechno. Přede mnou seděl člověk,takže jí malinko zakrýval pohled.Tulina se vykláněla a nakláněla dle pohybu šaška/ten jí fascinoval/ a tak kroutila hlavou a když si chlap poposed a znovu jí zakryl výhled, poposedla si nervozně i ona a zas točila krkem, aby viděla.Na zvířata vůbec nereagovala, ani na hrocha. Kdo jí jedinej vytočil, byl pštros -to začla trochu ňafat, ale tak srandovně, to nebylo ani štěkání- spíš bublání.Celej program pečlivě dosledovala !!! To i děti, co tam byly, tak nesledovaly program jak vona. :6: :10:
Upraveno: 19.7.2014 - 11:38, patatina 
Renata9871
20.7.2014 - 7:15
0|0

Renata9871
kdyby byla soutěž o nejprdlejší zvíře přihlásím naší kočku. Noc , chci spát a naše Scarleta - prásk - hop na skříň (2m vysokou)-prásk - hop na okno - prásk - květináč spadne- prásk - hop do knhovny - prásk - a to vše během 1 minuty, je jako blesk. Sice prima ale ve 4 ráno, když mám vstávat v 5 je na zabití :22: :22: :22:

a sviňuchA vždy vycítí když už jsem naštvaná moc a uvažuju o tom,že půjde pryč- lehne si ke mě a vrní - a je odpuštěno

(je to ta nalezená, operovaná, kterou jsem vůbec nechtěla a je u nás - NAŠE- už půl roku)
Freja
25.7.2014 - 13:55
0|0

Freja » Renata9871
:34: :48:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022